Als gevolg van de Corona-maatregelen is de zaal gesloten tot en met 9 februari.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op maandag 19 oktober 2020.

Nieuws

Extra News

Extra Corona-maatregelen

Donderdag 15 oktober2020

Beste leden,
Jullie hebben vast al een en ander opgevangen van extra maatregelen van het kabinet om het coronavirus tegen te gaan. Van het sportbedrijf hebben wij ondertussen ook bericht met aanvullende maatregelen. Concreet betekent dit voor ons als tafeltennisvereniging het volgende:
Daarnaast blijven de andere maatregelen natuurlijk nog steeds van kracht (1.5 m en handen ontsmetten). Nogmaals ter herinnering: als je dinsdag in de eerste groep zit, moet je om 20.00 uur de zaal verlaten.
- i/o Secretaris -Clubkampioen 2019

Vrijdag 13 december 2019

Clubkampioen 2019

Vrijdag de 13e, hoe verzin je het. Clubkampioenschappen t.t.v. Drachten 2019. Een avond ,erg gezellig ,met opnieuw een aantal nieuwe deelnemers. Er werd "gestreden" in 4 klassen. Van top tot recreant.

Verrassingen tijdens de poule wedstrijden Milo van der Kruis (Clubkampioen van 2018) verliest van Jeroen Hulshoff. Hierdoor komt Milo in de halve finale tegenover de meervoudig clubkampioen Wolfert Glimmerveen. Milo wint. De andere halve finale gaat tussen het grote talent Jeroen Hulshoff en Uilke Komrij (speelt al vele jaren en traint de jeugd van de ttv Drachten al decennia) de ervaring wint. De finale tussen Milo en Uilke werd in 3 spannende games beslist in het voordeel van de oud en nieuwe kampioen Milo van der Kruis. In de B-klasse was de verrassende winnaar René Feenstra voor Jaap Prins. De C-klasse was een prooi voor Eddy Friso voor Ahmad Fayed. Het nieuwe lid Alaa Sabahaldin was de winnaar in de D-klasse voor de ervaren Jan Nicolai. Het was een erg gezellige avond voor zowel wedstrijdspeler als recreant. Tussendoor werd afscheid genomen van Jan Holtrop. Een speler, met beperking , die meer dan 20 jaar altijd aanwezig was en door de begeleiding van Uilke Komrij uitstekend functioneerde binnen de vereniging.


Zomeropening

Dinsdag 2 juli 2019

Vanaf deze week gaat de zomeropening in.
Dat betekent dat de zaal alleen nog op dinsdagavond open is van 19:30 tot 21:30.

Op de Algemene ledenvergadering is aangegeven dat we structureel meer geld uitgeven dan dat er binnenkomt en dat de zomeropening alleen door kan gaan door eigen leden 1 euro per keer te laten betalen. We gaan bijhouden wie wanneer komt en rekenen dit via de normale factuur af. Je hoeft dus niet iedere week een euro mee te nemen.
Ook is de zaal nu dus open voor leden van andere verenigingen... Zij betalen net als vorig jaar 3 euro per keer (ter plekke af te rekenen).


Filmpje van de zaal met een mini-drone

Dinsdag 16 januari 2019


UWV op bezoek bij TTVD

vrijdag 19 oktober 2018
TTV Drachten mocht gastheer zijn voor het jaarlijkse UWV-uitje.

Demo van Jan Nicolai
Finale
Winnaar
Prijsuitreiking

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van TTV Drachten en volg ons op:

Facebook Youtube


GRATIS

Speel 4 x gratis mee voordat je lid wordt.

Neem contact op »
Kom langs !!

Als je interesse hebt om bij ons langs te komen: bij speeltijden vind je de openingstijden van de zaal.

Speeltijden / Openingstijden »