Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door Tafeltennisvereniging Drachten. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Tafeltennisvereniging Drachten is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van Tafeltennisvereniging Drachten toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Tafeltennisvereniging Drachten kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Auteursrechten

Tafeltennisvereniging Drachten behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Tafeltennisvereniging Drachten. Neem contact op met Tafeltennisvereniging Drachten voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Doel van de website

Tafeltennisvereniging Drachten heeft zich primair ten doel gesteld om websitebezoekers te informeren over haar activiteiten en haar producten en diensten.

GRATIS

Je mag 4 keer gratis meespelen voordat je beslist of je lid wordt.

Neem contact op »

Kom langs !!

Als je interesse hebt om bij ons langs te komen: bij speeltijden vind je de openingstijden van de zaal.

Speeltijden / Openingstijden »